';

Oslo Wood

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Produktinfo

Sett stemningen for stil med Oslo Wood, en trendy gulvlampe med stativ base og multi-vinkel skygge. Skyggen roterer rundt en kardan festet til toppen av stativet, som har potensial til å vinkle lyset i alle retninger. Tøyskjermen prosjekterer lyset oppover, men diffuserer det også gjennom stoffet for å lage en myk glød.

Designeren forteller hvordan Oslo Wood minner ham om urban lysfiltrering gjennom trærne som vokser rundt Oslo sentrum. Som lyset mykes opp av skyggen, ligner det den varme gløden fra byens lys på en mørk vinterkveld, som strekker seg diffust oppover og gjennom greiner for å belyse himmelen. Mens Oslo Wood sin justerbare skygge skiller seg fra mange andre gulvlamper, er dens strømlinjeformede, moderne stil i tråd med andre ledende belysningsdesign.

Design: Ove Rogne, 2006

Materiell, skjerm Stoff
Farge, skjerm Beige, svart, grønn eller lys blå
Materiell, stativ Stål
Farge, stativ Metallisk svart, svart gloss, gull eller hvit
Ledning Svart, 2 m
Lyskilde E27 Max 100 W (ikke inkludert)
Volt 220V - 240V ~ 50Hz
Vekt 3,45 kg
Dimmbar Ja (innebygd)
 

Ta kontakt for mer info

Leverandør

06_northNorthern Lighting – Etablert i Oslo i 2005. Produktene er laget i samarbeid med designere, trendskapere og innovatører rundt om i verden. Deres design er styrt av skandinavisk enkelhet og den stadig skiftende karakter av det nordiske lyset. Northern Lighting produkter belyser interiør over hele verden, og deres satsing på kvalitet, bærekraft og fremragende design reiser med dem.