';

Moo

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Produktinfo

Moo er et fullskala veggmontert norsk elghodelys. Moo kan brukes både innendørs og utendørs. Den billedlig formede lampekroppen er fremstilt av poly-harpiksmateriale, som gir en jevn og gjennomsiktig lysstrøm. Pærene plassert inne i hornene legger ekstra elementer av myke, glitrende og gjennomskinnelige lyseffekter til lampen.

Inspirasjonen bak Moo lampen ble funnet i Nord-Norge, i storslått natur på Hamarøy, der begge designerne har sommerhus. Her blir elg ofte sett passerende nær husene og selv på plener. Designerne håper Moo vil bli stående som en post-moderne kitch trofé, noe som gjør betrakteren smilende og lykkelig når de gjenkjenner denne “Kongen av den norske skogen”.

Design: Trond Svendgård og Ove Rogne, 2008

 

Ta kontakt for mer info

Leverandør

06_northNorthern Lighting – Etablert i Oslo i 2005. Produktene er laget i samarbeid med designere, trendskapere og innovatører rundt om i verden. Deres design er styrt av skandinavisk enkelhet og den stadig skiftende karakter av det nordiske lyset. Northern Lighting produkter belyser interiør over hele verden, og deres satsing på kvalitet, bærekraft og fremragende design reiser med dem.